Plán akcií / Éves tervezet

Informujte sa o našich akciách - náš plán akcií nájdete v pravom panely. / A jobb oldali panelban olvasható az éves tervezetünk.

26. 2. 2011

SLOVAK CAMP 2011

V júni naši priatelia z Bavorska (Nemecko) opäť navštívia Slovensko, a to v termíne 18.-25. júna 2011! Členovia Mládeže SČK, ktorí sa už zúčastnili na spoločných podujatiach vám určite potvrdia, že sme už s našimi bavorskými priateľmi prežili dni plnej zábavy a veľa sme sa od nich naučili. Ak máte záujem prežiť zopár dní plných hier a získať nových priateľov z jednej z najväčších krajín Európy, tak sa prosím ozvite, aby sme zhruba vedeli, či môžeme začať s plánovaním spoločných podujatí. Tešíme sa na každého – aj záujemcov, ktorí ešte nie sú členmi Mládeže Slovenského Červeného kríža.

________________

Júniusban újra meglátogatnak barátaink Bajorországból (Németország), méghozzá 2011 június 18-25-ig. Ha van kedvetek szórakozni egy jót, és új barátságokat kötni az egyik legnagyobb európai ország fiataljaival, akkor jelentkezzetek, hogy tudjuk, összeállíthatunk-e egy közös programot. Szívesen várjuk azon érdeklődőket is, akik még nem tagjai az Ifjúsági Vöröskeresztnek!

E-Mail: sckvu@zoznam.sk // Erika Slezáková: erika.slezakova@gmail.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára